Undervisere på vores workshops

Thingumajig Theatre er et a visual theatre kompagni med hovedsæde i West Yorkshire, England. Det har specialiseret sig i fremstilling og optræden med egne dukkespil og og interaktive giganter Deres giganter har optrådt i hele Storbritannien samt Irland, Danmark, Italien, Frankrig, Luxembourg, Tyskland, Ungarn, USA, Dubai og Korea.

Thingumajig’s indehavere Kathy and Andrew Kim forestod en gigant-workshop på Ærø Internationale Maskefestival i 2009. Andrew har også instrueret tre forestillinger for det danske masketeater Theatret Thalias Tjenere: Den store Bastian, Race Dog and Mosters Monster.

Andrew er også grundlægger og kunstnerisk leder af Handmade Parade, der producerer pulserende store begivenheder fyldt med gigantiske dukker, masker med stor i deltagelse fra borgere i området – det drejer sig om Hebden Bridge Handmade Parade og Lamplighter Festival.

Eilidh Bryan er dukkemager, dukkefører og teaterdesigner, der har specialiseret sig i parader og udendørs events. I de seneste 15 år har Eilidh arbejdet for og med en lang række engelske organisationer samt turneret med disse både i England men også i udlandet.

Siden 2002 har Eilidh været fast tilknyttet Liverpool Lantern Company og har skabt mange kæmpefigurer og lanterner. Hun har også fungeret som mentor for studerende samt stået for adskillige workshops i forbindelse med forskellige events. Eilidh har også lavet workshops for Liverpool Lantern Company i udlandet.

Her i Danmark havde vi fornøjelsen af Eilidhs arbejde i forbindelse med åbningen af kulturhovedstad Århus i begyndelsen af 2017. Hun var en blandt mange der fik de imponerende lysende vikingeskibe til at fungere.

Eilidh driver sammen med to andre også teatret Headstrung

Deborah Hunt
Brand af 1848 Fond
Share This